Dag 14 in Japan - Reisverslag uit Hitachi, Japan van Michiel Koomen - WaarBenJij.nu Dag 14 in Japan - Reisverslag uit Hitachi, Japan van Michiel Koomen - WaarBenJij.nu

Dag 14 in Japan

Door: michielkoomen

Blijf op de hoogte en volg Michiel

01 November 2010 | Japan, Hitachi

Vanochtendhebben we alles lekker rustig aan gedaan. We hebben alles uitgezocht wat we voor vandaag nodig hadden en in onze rugtassen gedaan. Vervolgens hebben we onze koffers op laten sturen naar ons hotel hier in Hitachi, deze zouden morgenochtend aan moeten komen.

Vervolgens hebben we de metro genomen richting Ginza alwaar we richting het centraal station in Tokyo zijn gelopen. Hier hebben we de Yamanote-lijn gepakt richting electronica paradijs Akihabara om eens lekker te gaan shoppen.

Toen we uitgekeken waren hebben we geluncht en zijn we met de metro richting Ueno gegaan. Hier hebben we door het ueno park gelopen totdat het tijd was om de trein richting Hitachi te nemen. Vandaag was eigenlijk de eerste dag dat we ons echt vermaakt hebben in Tokyo.

Toen we om half 6 aankwamen was het al helemaal donker. In die 2 weken dat we hier inmiddels zijn is het al ruim een half uur eerder donker dan toen we aankwamen.

Ons hotel stond pal naast het station. Nabij het station was ook nog een hamburger tent en een super. Toen we honger kregen zijn we daar maar gaan eten aangezien Hitachi nou niet echt een toeristenstad is en we geen zin hadden om in het donker te gaan wandelen op zoek naar een restaurant. Na het eten zijn we teruggegaan naar het hotel.

• 01 November 2010 - 17:02

Lucy:

hallo jongens,

Blij te horen dat Tokyo niet helemaal is tegengevallen.
    We waren gisteren bij opa en toen realiseerde hij zich opeens dat hij, net als Marco nu, 21 jaar was toen hij daar gevangen zat. Gelukkig ziet hij het land nu door jullie ogen en geniet van jullie verhalen en foto's. We hebben gisteren op de kaart aangewezen hoe jullie trip is.
    Hij is erg benieuwd hoe het jullie morgen zal vergaan. Het zal een onrustig nachtje voor hem worden.
    liefs pa&ma

• 01 November 2010 - 22:14

Opa J.:

Ik ben heel,heel erg benieuwd wat jullie te zien en te horen krijgen van de gids die jullie begeleid.Ik hoop ook dat hij jullie naar de fabriek brengt waar ik gewerkt heb.en of die nog bestaat.Let ook op de hoge schoorsteen die voor mij toch een herkenningspunt is.Veel plezier en maak maar goede foto's