Dag 16 in Japan
Door: michielkoomen
Blijf op de hoogte en volg Michiel
03 November 2010 | Japan, Hakone
Omdat vandaag een cd uitkwam die ik graag wilde hebben zijn we voor ons vertrek uit Hitachi nog even langs het winkelcentrum gegaan. Aangezien het nog geen 10 uur was moesten we nog een paar minuten wachten tot het winkelcentrum open ging.
Om stipt 10 uur ging het winkelcentrum open en de kleine menigte die zich voor de deur verzameld had naar binnen. Toen ik naar binnen liep bogen de medewerkers netjes en bedankten me voor mijn komst. Ook toen ik tussen de winkels door liep richting de cd winkel bogen de medewerkers van andere winkels, zelfs als ik daar niet kwam shoppen, heel apart.
Nadat ik de cd had gekocht hebben we de trein naar Tokyo gepakt waar we moesten overstappen voor Odawara. Op Odawara hadden we net onze bus gemist en hebben we het halve uur dat we hadden tot de volgende gebruikt voor de lunch. Helaas hadden we die ook net gemist en hebben we een vertraging van een uur opgelopen. Eenmaal in de bus kwamen we in de file terecht waardoor onze vertraging maar bleef groeien.
Uiteindelijk zijn we om half 5 aangekomen bij onze ryokan. Daar aangekomen bleek dat ik mijn paraplu in de bus vergeten was. Dat was paraplu nummer 2 deze vakantie.
Na het inchecken zijn we gelijk het dorp in gegaan aangezien alles hier al vroeg sluit. Na wat inkopen te hebben gedaan en heerlijk te hebben gegeten zijn we teruggegaan naar de Ryokan.
04 November 2010 - 13:49
Paula:
Hoi neven,
De reis naar het land van de reizende zon nadert zijn einde. Wat hebben jullie een prachtige ervaring gehad.
De verhalen en foto's zijn er getuigen van.
Goede reis naar nederland
'Paula.
P.S Geen vliegtuig missen!